Jouw potentie

Hoe vaak heb je wel niet gehoord “Zou je dat nou wel doen?” of “Daar kun je geen geld mee verdienen.” Of “Dat gaat je niet lukken.”. Zo vaak dat je het misschien bent gaan geloven. En inmiddels ook hebt geïnternaliseerd en tegen jezelf zegt.

 

Twijfels van een ander

Op mijn 16e vertrok ik voor het eerst alleen op reis. Er waren genoeg mensen om mij heen die daar twijfels over hadden. “Waarom ga je niet naar Engeland? Daar kun je ook Engels leren spreken.” “Als je echt een andere cultuur wilt leren kennen, kun je beter niet naar Amerika gaan.” Vooral mijn moeder vond het enorm spannend, want er zat wel een hele oceaan tussen. Als ik nu terug kijk, denk ik ook wel eens: hoe heb ik DAT gedurfd? Maar ik wilde het zo graag, dat ik alles regelde.
En het lukte.

 

Niet gezien worden

Toen ik mijn bedrijf begon, deed ik succesvol toelating tot Starterslift, een organisatie die start-ups helpt. Ik kreeg vanuit Starterslift een businesscoach toegewezen. Ook organiseerden ze regelmatig netwerkborrels. En tijdens één van die borrels zei een van de businesscoaches van Starterslift tegen me: “Op een dag zal jij een goede ondersteuner zijn van een manager of directeur.” Huh? Ik ben jaren ondersteuner en administratief medewerker geweest. Niks mis mee! Heel veel geleerd en vele jaren goed op kunnen leven. Maar ik wilde graag mijn eigen bedrijf laten groeien en 100% kunnen leven van coach/trainer zijn.

 

En jij?

Zo vaak zien mensen mijn potentie niet. Ik merk het nog regelmatig. Dat is oké. Dat ligt bij hen.
Nu hoef ik hen niks te bewijzen. Maar ik kan me voorstellen dat jij dit ook hebt.
Dat je niet de steun kreeg of krijgt. Dat mensen je al hebben afgeschreven voordat ze je werkelijk kennen. Of dat ze zelf veel angsten hebben die ze tegenhouden en dat op jou projecteren. Of jaloers zijn. Of zelf niet weten hoe ze het moeten aanpakken.

 

En hoe fijn zou het zijn om wel iemand te hebben die zegt: Ik geloof in je. Je kunt dit. Wat je ook doet, ik sta achter je. Onvoorwaardelijk.

Laat mij die mentale cheerleader voor je zijn.

 

Ik geloof in je. 200%
Laat anderen niet hun angsten of twijfels projecteren op jou.
Laat je niet tegenhouden.
Je kunt dit. Ga ervoor!

 

Kun jij wel een mentale cheerleader en steun gebruiken? Neem dan contact op. Of boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.