Anderen over Lonneke

Jort Stadlander

Student Mens en Techniek, afgestudeerd in 2018.

 

Over Lonneke als coach, tijdens het individuele coachingstraject.

“Lonneke is recht door zee, weet waar ze naar toe wil en weet dit goed met je te behandelen door gebruik van (nuttige) theoretische verbindingen.

 

Bijzonder hoe ik mijn doelen behaald heb, binnen korte tijd!

 

Lonneke heeft veel kennis en past dit op een goede manier toe! Ik ben haar erg dankbaar voor wat ze voor mij betekent heeft.”

Kjell Revenberg

Student Mechanical Engineering TU/e

Studentmentor Mechanical Engineering 2019-2020

Team manager Solar Team Eindhoven 2021

(c) Bart van Overbeeke

“Lonneke heeft afgelopen jaar meegeholpen met het opzetten van het student mentorschap voor eerstejaars werktuigbouwkunde studenten. In mijn ogen heeft ze hier een groot impact meegemaakt. De eerstejaars studenten kregen een direct contact persoon en de nodige ondersteuning. Wat ik persoonlijk in mijn eerste jaar heb gemist.
Omdat het een nieuw concept was in de faculteit van werktuigbouwkunde liep het niet altijd vlekkeloos, wat natuurlijk ook niet realistisch is. Lonneke stond hierbij altijd open voor feedback en nam elk argument serieus. Dat ze dit serieus nam was terug te zien bij de hierop volgende meetings waar de feedback was geïmplementeerd.
Verder vond ik de samenwerking met Lonneke heel prettig. Je werd behandeld als een gelijke en ze motiveerde de mentoren om input te delen.  Wat ik verder heel erg kan waarderen was dat ze interesse en empathie in haar medemens toonde en zorgde voor een goede sfeer tijdens vergaderingen.”

Marieke Postema

Collega van Lonneke bij Technische Universiteit Eindhoven,van 2018 t/m 2020.

 

Over Lonneke, als collega en studieadviseur.

“Ik heb Lonneke leren kennen als een collega die echt de student en zijn/haar welzijn centraal stelt. Ze is gedreven om hen te voorzien van alle belangrijke informatie en om hen te helpen hun studie zo goed mogelijk te doorlopen.

Als collega is het erg fijn dat ze op de hoogte is van regelgeving en beleid en veel kennis heeft over studentbegeleiding & studentenwelzijn en een bron van informatie is voor haar collega’s.”

Dhr. P.A. van Hal

Directeur academie ATGM, Avans Hogeschool, van 2009 t/m 2017.

 

Over Lonneke, als extern adviseur in het project “Professionele Organisatie ATGM”.

“Ik heb Lonneke ervaren als een ambitieus, gedreven persoon die resultaatgericht te werk gaat maar ook aandacht besteedt aan de menselijke aspecten van een project.

 

Collega’s die door haar getraind zijn in het organiseren van hun werkplek hebben dit als zeer positief ervaren en passen haar adviezen nog steeds naar tevredenheid toe.

 

Het is Lonneke gelukt om de grote lijnen van dit project inzichtelijk te maken maar ze heeft ook oog voor cruciale details en weet mensen binnen de organisatie te verbinden. Daardoor was het mogelijk dat dit project aansluiting heeft gevonden bij een bestaand project van onze collega’s van de diensteenheid ICT en Facilitaire dienst (DIF) bij de implementatie van een document management systeem. Haar input, in het bijzonder op het gebied van wettelijke bewaartermijnen, wordt door meerdere collega’s gebruikt en waardevol geacht.

 

Het project en de bijdrage van Lonneke is naar tevreden van de projectleider en mijzelf afgerond.”

Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is?

Kijk dan eens bij coaching, training of online programma.